Post Top Ad

Πέμπτη, Μαΐου 28, 2015

Παρκάρισμα οδηγού στα Τρίκαλα για "χειροκρότημα"

Στη πόλη των Τρικάλων η δημοτική αρχή έχει τοποθετήσει προστατευτικά κολονάκια στο ποδηλατόδρομο της οδού Καποδιστρίου για την αποφυγή παρκαρίσματος των αυτοκινήτων.

Όπως κατέγραψε το trikaalzoom.gr ο οδηγός του άσπρου αυτοκινήτου πάρκαρε πάνω στο ποδηλατόδρομο, και πάτησε εσκεμμένα τα προστατευτικά κολονάκια που είναι φτιαγμένα απο πλαστικό υλικό.
Στα δύο μέτρα πιο κάτω, διακρίνετε κι άλλο αυτοκίνητο να έχει κάνει κατάληψη πάνω στο ποδηλατόδρομο.


2 σχόλια:

  1. Εικόνες ντροπής από Τρίκαλα με τον ΚΟΚ να τραβάει τα…μαλλιά του
    Γράφει ο επαναπατριζόμενος Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας
    Αναφερόμαστε στα «παρκαρισμένα» αυτοκίνητα σε χώρους που ούτε κατά διάνοια μπορούμε να σκεφτόμαστε. Όμως ο άναρχος οδηγός το επίπεδό του το
    δείχνει στην πόλη και η πόλη, (Δήμος - Τροχαία), δυστυχώς, το επιβεβαιώνει.
    Αν τελικά κυριαρχήσουν οι βόρειοι αποικιοκράτες και γίνουμε ένα γερμανικό καντόνι…, δε το ευχόμαστε…, ασυνείδητοι οδηγοί που γράφουν στα αχαμνά τους τα πάντα και τους πάντες, αυτοί οι άξιοι κάθε απάνθρωπου χαρακτηρισμού, θα φάνε καλά από τους γερμανούς, τους οποίους γνωρίζουμε καλά για τις ικανότητες, πολιτών και αρχών που έχουν για το σεβασμό, διατήρηση και φύλαξη των καθαρών από κάθε άποψη πόλεων. Βεβαίως καλά θα φάνε και εκείνοι που ασκούνε …καθήκοντα στη δη-μοτική αρχή αλλά και η τροχαία που τότε, και αλίμονο αν συμβεί να πούμε τη μεγάλη κουβέντα πως είμαστε άξιοι της μοίρας, ο ΚΟΚ θα λειτουργήσει σε όλες του τις δια-στάσεις. Οι παραβάτες θα είναι παραβάτες και τα μεταφορικά πολυχρησιμοποιημένα «σύρματα» από βολεμένους, δε θα φτάνουν σε γραφεία που σήμερα διαγράφονται παραπτώματα.
    Ο ΚΟΚ, ως κυρίαρχος «άρχοντας» στην «κόκκινη» άσφαλτο ΚΑΙ στον απο-κλεισμό των αντικανονικών παρκαρισμάτων, στα επίγεια «σύρματα» και ερτζιανά κύματα , από το ξεκίνημά τους ακόμα, θα τα βραχυκυκλώνει και θα τα διαλύει. Αυτό, δε το ευχόμαστε, αλλά άμα συμβεί η εικόνα στην πόλη μας θα αλλάξει ριζικά. Με άλλα λόγια, χρειαζόμαστε συνειδητοποιημένους Πολίτες με ό, τι συνεπάγεται, είτε αυτοί είναι άναρχοι, ακοινώνητοι και κακομαθημένοι … οδηγοί, είτε είναι δημοτικοί υπάλ-ληλοι(από τον δήμαρχο μέχρι τον υπάλληλο καθαριότητας) είτε είναι τροχαία. Τα αυ-τονόητα πράγματα θέλουν βούληση και όχι χρήμα.
    Ε, ας μας απαντήσει κάποιος αρμόδιος σε θέματα καθημερινότητας,τι είναι αυτό που δεν τηρούντα αυτονόητα πράγματα και καταργούν τη σχέση Αρχών-Πολιτών.
    «Ε.Ε.» Ελλάδα, Τρίκαλα, Μάιος 28 2015 pelasgos@fasoulas.de www.fasoulas.de
    https://www.facebook.com/vaios.fasoulas https://www.facebook.com/groups/103468549793207/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. opou tous boleuei parkaroun ta zoa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....