Post Top Ad

Πέμπτη, Μαΐου 21, 2015

Εκδήλωση με θέμα: «Ο Μητρικός Θηλασμός στην Ελληνική Πραγματικότητα»

Σας αποστέλλουμε την πρόσκληση και το πρόγραμμα από την εκδήλωση με θέμα: «Ο Μητρικός Θηλασμός στην Ελληνική Πραγματικότητα» που διοργανώνει το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου «Αλκυόνη: Εθνική Πρωτοβουλία Προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού», την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 και ώρα 19.00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα «Ν. Σκαλκώτας», όπου θα ομιλήσει και η πρόεδρος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας των Θεσσαλών (Ι.Λ.Ε.Θ.), δρ. Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, τ. Διευθύντρια, επιστημονική συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών με θέμα “Ο θηλασμός στην ελληνική παραδοσιακή κοινωνία”.



Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: 210 7701557, 210 7799244 ή alkyoni.thilasmos@ich.gr



Η πρόσκληση είναι προσωπική

Πέρας προσέλευσης: 18.45




Η Ένωση Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής “Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ” απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς τους συλλόγους -μέλη της και όλους τους Θεσσαλούς όπως τιμήσουν με την παρουσία τους την εξαιρετική ομιλία της προέδρου της Ι.Λ.Ε.Θ. (Θυμίζουμε ότι η Ι.Λ.Ε.Θ. είναι μέλος της Πανθεσσαλικής Στέγης).




Ευχαριστούμε,




Πληροφορίες:

Θεοδώρα Τσιτσιπά,

Μέλος Δ.Σ., Έφορος Μελετών και Προγραμματισμού

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείου Τύπου

Τηλέφωνα: 210 9570591, 6972 26 14 08

E-mail: panthessalikistegi.press@gmail.com, tsitsipa@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....