Post Top Ad

Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2015

Οι Κοινωνικές Δομές ευχαριστούν για το διήμερο προσφοράς

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Τρικκαίων ευχαριστούμε θερμά όλους τους τρικαλινούς συμπολίτες μας και τις τοπικές επιχειρήσεις για την προσφορά ποσότητας τροφίμων και φαρμάκων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Εστιατόριο και Κοινωνικό Φαρμακείο κατά τη διάρκεια της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε 27 & 28 Μαΐου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Τρικκαίων.

Τα τρόφιμα και τα φάρμακα αυτά είναι πολύ χρήσιμα και μπορούν να καλύψουν πολλές από τις άμεσες ανάγκες των ωφελούμενων του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης του Δήμου Τρικκαίων.

Η διήμερη δράση αλληλεγγύης, που πραγματοποιήθηκε, αναδεικνύεται ως μια παραδειγματική ενέργεια ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας και ενισχύει με τρόπο ουσιαστικό το έργο μας, ιδιαίτερα σε μέρες της κοινωνικοοικονομικής κρίσης.



Καλούμε όλες και όλους που επιθυμούν να συνδράμουν με ανάλογο τρόπο στις κοινωνικές δομές να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Τρικκαίων στα τηλέφωνα 24310 25600 - 24310 36900.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....