Post Top Ad

Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2015

Εργοτάξιο έγινε η οδός Καποδιστρίου σήμερα στα Τρίκαλα για το λεωφορείο χωρίς οδηγό

Ένα εργοτάξιο με φορτηγά και οδοστρωτήρες αντίκρισαν σήμερα οι Τρικαλινοί πολίτες περνώντας απο την οδό Καποδιστρίου. 

Τα οδικά έργα γίνονται με την ασφαλτόστρωση μιας λωρίδας του δρόμου, ώστε να μπορούν να περάσουν τα λεωφορεία που θα κινούνται χωρίς οδηγό.
Το μεγάλο αυτό εγχείρημα καθιστά τον Δήμο Τρικκαίων και την πόλη των Τρικάλων σημείο παγκόσμιας αναφοράς, καθώς τα συμπεράσματα από την κυκλοφορία των λεωφορείων αφορούν στον τρόπο κυκλοφορίας τους στις πόλεις του 21ου αιώνα.

Τα έργα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και βάσει του προγραμματισμού θα γίνουν εργασίες στην Οδός Αμαλίας από συμβολή με οδό Παππά έως και την κάθετό της, την οδό Νέλσωνος και στην Οδό Στρ. Σαράφη από συμβολή της με οδό Νέλσωνος και οδός Β. Τσιτσάνη έως οδό Απ. Ιακωβάκη, που σημαίνει ότι θα καταστεί αδύνατη η στάθμευση σε σημεία των παραπάνω δρόμων.













1 σχόλιο:

  1. στείλετε το μηχάνημα ΚΑΙ στο Δέλτα Καλαμπάκας να ρίξει 20Χ1 μέτρα λίγη πίσσα να γλιτώσουμε τις ατέλειες που άφησε η αδιάφορη περιφέρεια και η αντιπεριφέρεια και κάνουν το κορόιδο και αφήστε τα οχήματα χωρίς οδηγό και παραμύθια και χρησιμοποιείτε την πίσσα στα δρομάκια των γειτονιών και στις τρύπες, που αφήνουν οι καλοπληρωμένες κακοτεχνίες. Άντε κύριε δήμαρχε βγες και παραέξω από το κέντρο υπάρχουν κι εκεί άνθρωποι που δεν διεκδικούν λεωφορεία χωρίς οδηγό...,(καλά μεν αλλά όπου υπάρχουν προϋποθέσεις και δεν σκοντάφτουν οι άνθρωποι σε τηλεγραφόξυλα και σε"παρκαρισμένα" αυτοκίνητα) αλλά συνθήκες που να θυμίζουν ανθρώπων κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....