Post Top Ad

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015

Το νέο GT86: Αυτοκίνητο για αυτούς που αγαπούν τα τρελά γκάζια.

Τολμηρό design, εξαιρετικές επιδόσεις, πλούσιος εξοπλισμός και πληθώρα καινοτόμων τεχνολογιών είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο GT86.
Με χαμηλό κέντρο βάρους, κοντινές αλλαγές ταχυτήτων και ένα δίλιτρο Boxer κινητήρα η εμπειρία της οδήγησης είναι απλά συγκλονιστική. 

Το GT86 γεννήθηκε για να υπενθυμίζει στον κόσμο ότι η χαρά των αυτοκινήτων βρίσκεται απλά στην οδήγησή τους...Η εμφάνιση του GT86 είναι τόσο συναρπαστική όσο και οι επιδόσεις του. Τολμηρός, αεροδυναμικός σχεδιασμός που ενισχύεται από το “T”στην μπροστινή μάσκα. 

Το πλευρικό προφίλ αναδεικνύεται από το ξεχωριστό λογότυπο ‘86’ και τις ζάντες αλουμινίου 17’’. Η πίσω αεροτομή και η διπλή πίσω εξάτμιση χρωμίου ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση. Η καμπίνα, σχεδιασμένη με γνώμονα τον οδηγό, έχει κάθε χειριστήριο σε εύκολη πρόσβαση για σπορ οδήγηση, ενώ η διάταξη του ταμπλό εξασφαλίζει ορατότητα και ανάγνωση των ενδείξεων με μια ματιά. 


Με το ελαφρύ του αμάξωμα, τον εμπρός τοποθετημένο κινητήρα boxer 200 DIN hp 2.0 λίτρων και την τεχνολογία Toyota D-4S για τετράχρονο κινητήρα άμεσου ψεκασμού, το νέο GT86 αποδίδει άφθονη ισχύ και ροπή.

Κινητήρας Boxer D-4S 200hp 6-τάχυτο Μηχανικό Κιβώτιο










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....