Post Top Ad

Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016

Έχασε ο ιστορικός ΑΟΤ απο την Κασσιόπη

Σ’ αγώνα της 22ης ημέρας του Πρωταθλήματος Football League που «φιλοξενήθηκε» το μεσημέρι της Κυριακής στο ΕΑΚ Κέρκυρας ο ΑΟΤ ηττήθηκε με 1-0 από την Κασσιόπη.
Οι «κυανέρυθροι» πάλεψαν σε όλο τον αγώνα να πετύχουν κάποιο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν χωρίς βαθμό από το νησί του Ιονίου.
Στο 15′ σουτ του Ντουαλά χωρίς ωστόσο να απειληθεί η εστία των Τρικαλινών. Στο 35′ κεφαλιά του Μπαλτοβαλίεφ η μπάλα όμως πέρασε άουτ.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Σταύρου Ψιμουλάκη μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αλλά σε μια φάση αιφνιδιάστηκαν και δέχτηκαν το γκολ. Στο 50΄ευκαιρία για τον ΑΟΤ έπειτα από κάθετη μπαλιά του Στεφάνοβιτς για τον Δουκάκη, ο τελευταίος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 61΄γράφτηκε το 1-0, μετά από σέντρα του Γκόμεζ, ο Αρναρέλλης με προβολή «κερδίζει» τον Χιώτη. Στο 79΄σουτ του Φλίγκου η μπάλα όμως κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και κατέληξε στον τερματοφύλακα των Φαιάκων.

Κασσιόπη: Αραμπατζής, Βενέτης, Αρναρέλλης, Ζορμπάς (86′ Κρητικός), Γκόμεζ, Παμλίδης (55′ Κόντος), Ντουαλά, Χιτζίδης, Μπαλτοβαλίεφ (74′ Ανδρεόπουλος), Ιωάννου, Νίκιτς.
ΑΟ Τρίκαλα: Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Ριζογιάννης, Μουμίν, Φαγιέ (46′ Στεφάνοβιτς), Δουκάκης (66′ Φλίγκος), Ναβάρο, Βρούτσινα (46′ Κουσκουνάς).
http://www.aotrikala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....