Post Top Ad

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2016

ΑΙΣΧΟΣ: Τον παράτησε και έγραψε σε χαρτάκι "είμαι μόνος

Στο κάγκελο του πεζοδρομίου στη συμβολή των οδών Επταλόφου και Αλικαρνασσού στη Νέα Σμύρνη Αττικής κάποιος ασυνείδητος έδεσε και εγκατέλειψε το σκελετωμένο αρσενικό κουτάβι του αφήνοντας ένα σημείωμα που έγραφε «είμαι μόνος» καθώς και τρεις σακούλες με μπολάκια και μπαγιάτικες κροκέτες κακής ποιότητας.





Το εγκαταλελειμμένο σκυλάκι βρήκε η κα Βιργινία, μια φιλόζωη κάτοικος της περιοχής, η οποία άρχισε να ρωτά τους περίοικους εάν τυχόν είδαν ποιος ή ποια το εγκατέλειψε. Θαμώνες της καφετέριας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον τόπο όπου εγκαταλείφθηκε το κουτάβι της ανέφεραν ότι κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένα όχημα μάρκας Smart, το οποίο σταμάτησε για ελάχιστη ώρα μπροστά στο σημείο που βρέθηκε το σκυλάκι. Κανείς όμως δεν υποψιάστηκε το τι θα συνέβαινε αργότερα καθώς νόμιζαν ότι κάποιος ή κάποια απλά πάρκαρε και δεν έδωσαν στη συνέχεια σημασία. Μόλις έφυγε όμως το αμάξι με ταχύτητα είδαν τον σκυλάκο να είναι δεμένος στο κάγκελο του πεζοδρομίου. Δυστυχώς κανείς δεν συγκράτησε τον αριθμό της πινακίδας του οχήματος ούτε αν πρόκειται για γυναίκα ή άνδρα.







Παρά το γεγονός ότι η κα Βιργινία είχε μαζί της τη μικρή της κόρη και ήταν φορτωμένη με ψώνια, δεν προσπέρασε το κουταβάκι. Ενημέρωσε την Ιωάννα Γιώγια, ζητώντας τη βοήθεια της, αφού είναι ενεργή φιλόζωη της περιοχής και όλα τα σκυλάκια της τα έχει μαζέψει από το δρόμο. Αμέσως η κα Γιώγια έσπευσε επί τόπου και αφού τράβηξε τις σχετικές φωτογραφίες, βοήθησε την κα Βιργινία να μεταφέρει το κουταβάκι στο σπίτι της για να το φιλοξενήσει μέχρι να υιοθετηθεί.







Η κα Γιώγια μιλώντας στις “Ιστορίες Αδέσποτων” ανέφερε ότι λίγα μέτρα από το σημείο όπου εγκατέλειψαν το κουταβάκι υπάρχει και παιδική χαρά, αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό ώστε να συγκρατήσει τις πινακίδες του οχήματος. Όπως ανέφερε πρόκειται για ένα καλόβολο πλάσμα, ηλικίας περίπου 5 μηνών, που δεν σταμάτησε να τρώει και να δίνει χάδια. «Είναι πάρα πολύ αδύνατος. Να φανταστείτε ότι όταν τον χαϊδεύουμε πιάνουμε τα κόκκαλα της λεκάνης και των πλευρών του. Πρόκειται για ένα σκυλάκι με εξαιρετικό χαρακτήρα, τα πάει πολύ καλά με τα σκυλάκια και είναι πολύ καλός στη βόλτα. Συγχαίρω την κα Βιργινία που όχι μόνο δεν τον προσπέρασε, αλλά και τον φιλοξενεί στο σπίτι της. Μακάρι να σταθεί τυχερό μέσα στην ατυχία του» επισημαίνει η κα Γιώγια.







Αν κάποιος αναγνωρίζει το σκυλάκι, έχει δει κάτι και μπορεί να δώσει πληροφορίες για να γίνει καταγγελία ή ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει μόλις αυτό συνέλθει από την περιπέτεια του, μπορεί να επικοινωνήσει με την Ιωάννα Γιώγια είτε στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6974705211 είτε αφήνοντας μήνυμα στο inbox του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.

https://istoriesadespoton.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....