Post Top Ad

Τετάρτη, Απριλίου 27, 2016

Ελλη Κοκκίνου: Με αυτή τη δίαιτα έφτασε στα 56 κιλά

Η Έλλη Κοκκίνου πλέον ζυγίζει 56 κιλά και αποκαλύπτει στο περιοδικό People τις νέες διατροφικές της συνήθειες.
«Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω κόψει τη γλουτένη (επιλέγω πλέον ζυμαρικά, ψωμί και κράκερ χωρίς γλουτένη) και πριν από οκτώ μήνες τα γαλακτοκομικά, τα οποία έχω αντικαταστήσει με προϊόντα σόγιας. Επίσης, έχω να φάω τηγανητά πάνω από χρόνο. Τρώω πάντα καλό πρωινό, συνήθως δύο κρέπες με μέλι και κανέλα, που φτιάχνω από αλεύρι χωρίς γλουτένη και γάλα σόγιας. Το μεσημέρι παίρνω μαζί μου ταπεράκι με μαγειρευτό φαγητό, χωρίς τσιγαρισμένα λάδια, από κοκκινιστό κοτόπουλο, μέχρι τόνο με ρύζι και καλαμπόκι ή ζυμαρικά χωρίς γλουτένη με κόκκινη σάλτσα, ενώ το βράδυ τρώω ελαφρά: αυγά ποσέ, καλαμποκογκοφρέτες με γαλοπούλα βραστή ή φρούτα», είπε η Ελλη Κοκκίνου.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....