Post Top Ad

19 Ιουνίου 2016

" Όταν μεγαλώσω θα ήθελα να....." από τα παιδιά του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων


Κάναμε την ερώτηση στα παιδιά της έκτης <<τί θα ήθελες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;>> Η Εύα θα ήθελε να γίνει γιατρός,η Μαρία οδοντίατρος,η Ευαγγελία δασκάλα,ο Χρήστος αστυνομικός,ο Ανδρέας αρχιτέκτονας,ο Νίκος καθηγητής φυσικής,η Ιωάννα κτηνίατρος,ο Τηλέμαχος σχεδιαστής κόμικς,ο Μπριάν γιατρός,ο Ευτύχης τραπεζίτης,ο Παναγιώτης αστροναύτης και top top model. Όνειρα και φιλοδοξίες από τους μελλοντικά επιτυχημένους ενήλικες.Από τα παιδιά που οραματίζονται το αύριο και σχεδιάζουν την ζωή τους.Άλλωστε τίποτα δεν συμβαίνει αν πρώτα δεν το ονειρευτούμε.Μπορεί να αποτύχουν,θα έχουν όμως προσπαθήσει.Θα έχουν μάθει να στηρίζονται στις δυνάμεις τους,να παλεύουν για τα θέλω τους,να μαθαίνουν από τα λάθη τους.Εμείς πιστεύουμε σ'αυτά τα παιδιά,γιατί τα ίδια πιστεύουν στον εαυτό τους.Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουν γιατί έχουν δύναμη και ευγένεια ψυχής,διατηρούν την μαγεία,το χιούμορ και το χρώμα της ζωής.


Η απογευματινή γιορτή του σχολείου ήταν προς τιμή αυτών των παιδιών ,με το κέφι να κρατεί καλά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε κοσμικό κέντρο της πόλης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΖΑ ΧΡΥΣΑ









Εμφάνιση 13457546_580623178786498_629581118_n.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....