Post Top Ad

Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2016

Λαμπρά Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός της Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων. [ΦΩΤΟΣ]

Λαμπρά Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός της Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων, επί τη ευκαιρία της Εορτής του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος, που βρίσκεται κάτω από το Φρούριο και ανήκει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης.
Την Παρασκευή το απόγευμα, τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσοστόμου και διαβάστηκε η Ιερά Αρτοκλασία.


Το Βράδυ πραγματοποιήθηκε Ιερά Αγρυπνία η οποία τελέστηκε από τον κ. Χρυσόστομο, οοποίος, ήταν πλαισιωμένος από τους ιερείς του Ναού π. Στέργιο και π. Αναστάσιο, καθώς και άλλους ιερείς της Μητροπόλεως.


Στο κήρυγμά του ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας μεταξύ άλλων ανέφερε " χαίρομαι ιδιαιτέρως που βρίσκομαι σήμερα στον Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης, διότι σήμερα συμπληρώνεται ένα έτος, από την ενθρόνισή μου εδώ στα Τρίκαλα", ενώ στο τέλος μοίρασε το αντίδωρο σε όλους τους πιστούς οι οποίοι αναφώνησαν με μια φωνή το "Άξιος".



Ο κ. Χρυσόστομος στο τέλος ανακοίνωσε και την έναρξη των Εσπερινών Κηρυγμάτων από αυτήν την Τρίτη, όπου πρώτος προσκληθείς ομιλητής, θα είναι ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης & Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Βόπης Αναστάσιος [ΦΩΤΟΣ- ΡΕΠΟΡΤΑΖ]































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....