Post Top Ad

Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2017

Ανακοίνωση σχετικά με απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 01-02-2017 και ώρα 19.30 στο γήπεδο AEL FC ARENA

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα (27-01-2017) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. στο AEL FC ARENA, την Τετάρτη (01-02-2017) και ώρα 19.30, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της εξ αναβολής 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....