Post Top Ad

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2017

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη και χωριά των Τρικάλων

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:
Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με την ευκαιρία ελεύσεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑΣ» από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.
Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου με την ευκαιρία ελεύσεως της αμφίπλευρης Ιεράς Εικόνος Παναγίας «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ» της «ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ» από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη Μεγάρχη Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Οσίας Πολυξένης ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....