Το trikalazoom.gr σας παρουσιάζει τρόπους να ξεχωρίζει κάποιος ένα ψάρι αν είναι φρέσκο στην αγορά.
Να μυρίζει θαλασσινό νερό και φύκια.
Δέρμα σκληρό, να μη πατιέται με το δάχτυλο και κάνει λακκούβα.
Τα βράχια να έχουν φυσικό κοκκινωπό χρώμα.
Τα μάτια να γυαλίζουν, κυρτά με κόρη μελανή, να μη έχουν χρωματισμό προς το άσπρο γιατί είναι μπαγιάτικα.
Τα λέπια και βράγχια να είναι ισχυρά, να μη ξεκολάνε απο το τράβηγμα απο το δέρμα.
Post Top Ad
Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2024
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....