Post Top Ad

Παρασκευή, Ιανουαρίου 26, 2018

Ελπίδα τα μικρά κόμματα στην Ελλάδα


Οι πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων έφεραν την Ελλάδα στα μνημόνια και τις αντιλαϊκές πολιτικές, που είχαν ως αποτέλεσμα την κοινωνική κατακραυγή απο τους πολίτες ψηφοφόρους.
ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. που κυβερνούσαν χρόνια τώρα στην Ελλάδα, κοιτούσαν να τρώνε τα έτοιμα απο τα δανεικά των ξένων, και η χώρα να μην παράγει τίποτα που να έφερνε την περιβόητη ανάπτυξη.
Η ανεργία στα ύψη, και ο υπερήφανος ελληνικός λαός να μην προλαβαίνει να πληρώνει εφορίες και τοκοχρεολύσια στις τράπεζες.
(Απαράδεκτη κίνηση η κατάσχεση απο τις τράπεζες η πρώτη κατοικία των πολιτών).
Ευτυχώς οι πολίτες είδαν πως με αυτά τα κόμματα εξουσίας, προκοπή αυτός ο τόπος δεν βλέπει, και εδώ, μικρά κόμματα εκτός κοινοβουλίου, όπως και το Εργατικό Κόμμα, διεκδικούν μια θέση στη Βουλή μέσω της εκλογικής διαδικασίας. Η απλή αναλογική θα φέρει μικρά κόμματα στο κοινοβούλιο, που θα δώσουν ένα άλλον πολιτικό αέρα ανάπτυξης, δημοκρατίας, και προόδου στην Ελλάδα.
Ο Έλληνας κουράστηκε τους ίδιους πολιτικούς, που έχουν «ριζώσει» μέσα στο κοινοβούλιο και δεν δίνουν «ανάσα» ανάπτυξης στην χώρα μας. 

Από γραφείο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....