Post Top Ad

Παρασκευή, Μαΐου 25, 2018

Και φέτος η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα

Μια ακόμη μεγάλη δωρεάν συναυλία με την περίφημη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα. Ο Δήμος Τρικκαίων, η Πράσινη Κιβωτός, ο Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και το Δίκτυο «Περραιβία» συνεργάστηκαν για το μουσική ταξίδι – αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο. Μάλιστα η συναυλία έχει και το στοιχείο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς οι διοργανωτές καλούν τους τρικαλινούς φιλόμουσους, να προσφέρουν είδη και προϊόντα για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Τρικκαίων. Η συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, ώρα 20.30 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο).

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μπάντας έχει ο Κερκυραίος μαέστρος κ. Γιώργος Τσιλιμπάρης (Πλωτάρχης ΠΝ), ο οποίος έχει «απογειώσει» τη φήμη της εντός και εκτός Ελλάδος και δίκαια θεωρείται μια από τις καλύτερες της Ευρώπης.

Τα κείμενα και την αφήγηση έχει αναλάβει εξαιρετικός ο Αλέξης Κωστάλας ενώ εμφανίζεται η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Χιώτογλου. Τη χορευτική και χορογραφική υποστήριξη της παράστασης στα Τρίκαλα έχει αναλάβει ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων.

Από το γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....