Post Top Ad

Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2019

Έγραψε βιβλίο - αυτοβιογραφία ο Βασίλης Παλαιοκώστας

Ο περιβόητος Βασίλης Παλαιοκώστας φέρεται να έβγαλε βιβλίο - αυτοβιογραφία, που κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία από τις «Εκδόσεις των Συναδέλφων» με τίτλο «Μια φυσιολογική ζωή. Δράσεις και αποδράσεις ενός επικηρυγμένου»

Διαβάζοντας ο αναγνώστης το βιβλίο του «Ρομπέν των Φτωχών» Βασίλη Παλαιοκώστα, κατανοεί πολλά πράγματα για την «περιπετειώδη» ζωή του. 

Οι ληστείες τραπεζών, η κινηματογραφική απόδραση με το ελικόπτερο απο τις φυλακές Κορυδαλού, η απαγωγή του μεγαλοβιομηχάνου Μυλωνά, και άλλα ποινικά αδικήματα, εξιστορεί μέσα στο βιβλίο ο νούμερο 1 καταζητούμενος στην Ελλάδα.  

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας έχει πολύ καλή φήμη έξω στον κόσμο, όσους να ρωτήσεις τι γνώμη έχεις για τον Παλαιοκώστα, θα σου πουν «δεν έχει σκοτώσει κανέναν». 

Ο Έλληνας «φαντομάς» αναφέρει στο βιβλίο, πως του φόρτωσαν και άλλες ληστείες, αλλά ο ίδιος τις αρνείται κατηγορηματικά, ενώ επιμένει ότι έκανε μόνο ληστείες τραπεζών.

Πάντως θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον,  αν θα μπορούσε ο Βασίλης Παλαιοκώστας να έδινε μια τηλεοπτική συνέντευξη, που να εξιστορεί την ζωή του και τα γεγονότα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....