Post Top Ad

Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2019

Κοσμική κυρία – Στο κρεβάτι με τον γιο του συντρόφου της

Γνωστή κοσμική, η οποία διοργάνωνε και φιλανθρωπικά events, κατηγορείται για σεξουαλική σχέση με τον έφηβο γιο του συντρόφου της.
Η 37χρονη, που συνελήφθη την περασμένη Τρίτη, φέρεται ότι πολιορκού­σε τον 16χρονο για να τον ρίξει στο κρεβάτι, πράγμα που κατά­φερε και μάλιστα επανειλημμέ­νως, στέλνοντας του σεξουαλι­κού περιεχομένου βίντεο για να κρατάει το πάθος του ενεργό. Σε συνέντευξη που παραχώρη­σε ο πατέρας του παιδιού, που δεν αποκαλύ­πτει την ταυτότητα του, εκτιμά ότι η σύντροφος του έχει εμμο­νή με το σεξ.
Το θύμα της είπε στην αστυ­νομία ότι τον Ιούλιο του 2018, αφού έκλεισε τα 16 του χρόνια, πέρασε ένα απόγευμα δίπλα της, ενώ εκείνη έπλενε πιάτα στην κουζίνα. Τότε «ακού­μπησε με τα οπίσθια της τα γεν­νητικά του όργανα» και άρχισε να τρίβεται πάνω του, λέγοντας του να μην πει τίποτα στον πατέ­ρα του. Τελικά έβγαλε το παντε­λόνι του προέβησαν σε σεξουλικά παιχνίδια!
Λίγες μέρες αργότερα, όταν γύ­ρισε σπίτι από τη δουλειά της, τον ρώτησε αν ήθελε να κάνουν σεξ.
«Είμαι 16 και η μητριά μου με ρωτάει αν θέλω να κάνω σεξ. Φυσικά, είπα αμέ!» είπε χαρακτηριστικά, το παιδί στις Αρχές.
Η καταγγελία ήρθε από τον πατέρα του νεαρού, όταν είδε το κινητό και τα σεξουλικού περιεχομένου μηνύματα από την πρώην σύντροφό του…
Πηγή: www.gossip-tv.gr
https://www.tromaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....