Post Top Ad

Δευτέρα, Οκτωβρίου 14, 2019

Περίεργο σκηνικό στο χωριό Καλλιρρόη με τις λάμπες φωτισμού

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα συνεργείο άλλαξε καμένες λάμπες στο χωριό Καλλιρρόη, εκτός απο έναν στύλο που υπάρχουν και σπίτια. 
Γιατί άραγε δεν άλλαξαν σε αυτή την κολόνα της ΔΕΗ την καμένη λάμπα φωτισμού;
Για την ιστορία η λάμπα παραμένει καμμένη απο τις 12 Ιουνίου του 2019.  

7 σχόλια:

  1. Τώρα μάλιστα, να ήταν μόνο η λάμπα, που κακώς δεν την άλλαξαν στο χωριό καλά θα ήταν. Πάρε μια κάμερα, και μίλα με τους χωριάνους θα έχουν πολλά να σου πουν. Κάνε ένα ρεπορτάζ οδοιπορικό με τα πόδια στους δρόμους του χωριού, και θα δεις διαφορετικές εικόνες που προβληματίζουν, αλλού καλό δρόμο με πλάκες κάτω, και αλλού καρόδρομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο πανηγύρι του δεκαπενταύγουστο κάποιοι έχουν ένα κακό χούι να φωνάζουν όταν χορεύουν οοοοοοοο και πάλι οοοοοοοοοοο, και μας ξυπνάνε τα ξημερώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνουν και ιιιιιιιιιι θυμάμαι παλιά που καθόμασταν στην παλαιά πλατεία βραδυνές ώρες απο απέναντι ένας χωριανός βγήκε και φώναζε που μιλάγαμε δυνατά.
      Ένας απο την παρέα μας απάντησε φωνάζοντας ιιιιιιιιιιιιιι, και ο χωριανός απο απο απέναντι απάντησε: Ωρέ εμένα θα πεις ιιιιιιιι έρχομαι τώρα εκεί. Λακίσαμε τρέχοντας και γελώντας προς το δημοτικό σχολείο. Ωραία όμοεφα χρόνια αρχές των 90s.

      Διαγραφή
  3. Τα σκαλιά πάνω απο τον Μύλο στην Καλλιρρόη έχουν χαλάσει. Η βρύση στον Ζώτι γιατί δεν βγάζει νερό. Κάποτε έβγαζε νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως τα σκαλιά προς τα Φωληνέϊκα θέλουν φτιάξιμο. Έχουν υποστεί φθορά τα τσιμέντα λόγου παγετού. Στην βρύση Ζώτη έχει να βγάλει νερό απο 2000 αν θυμάμαι καλά, είχαν γίνει κάτι έργα διαπλάτυνση δρόμου με τσιμέντα σε εκείνο το σημείο. Υπάρχει και άλλη βρύση στα Φωληνέϊκα που δεν βγάζει νερό.

      Διαγραφή
  4. Η κολόνα φωτισμού που γράφετε είναι στον δρόμο προς το παλαιό υδραγωγείο. Μιας και ανέφερα τον δρόμο, για να τον διασχίσεις χρειάζεσαι μηχανή εντούρο παρά ΙΧ. Τέτοιος δρόμους πουθενά αλλού. Σε αυτή την περιοχή έχει πολλά αγριογούρουνα το βράδυ. Κατεβαίνουν εκεί και σκάβουν στα χωράφια. Έχει καρυδιές και τρώνε καρύδια. Έχει και βελανιδιές και τρώνε καρύδια. Τις βραδυνές ώρες κατεβαίνουν αρκούδες που τρώνε και αυτές καρύδια.
    Η πλειοψηφία των χωριανών είναι καλοί άνθρωποι και φιλόξενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....