Post Top Ad

Τρίτη, Δεκεμβρίου 24, 2019

Ιερές Αγρυπνίες σήμερα για την Εορτή των Χριστουγέννων

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου από 8:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων ο Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....