Το σπαθόχορτο το μαζεύουμε αρχές Ιουνίου στα χωράφια των Τρικάλων.
Μέσα σ ένα βαζάκι αφού το αποστειρώσουμε με ζεστό νερό, βάζουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Στη συνέχεια κόβουμε τα άνθη του σπαθόχορτου και τα ρίχνουμε μέσα στο βάζο με το ελαιόλαδο.
Το τοποθετούμε στον ήλιο για τρεις εβδομάδες και είναι έτοιμο το σπιτικό σπαθόλαδο.
Post Top Ad
Σάββατο, Μαΐου 20, 2023
Πως φτιάχνουμε σπαθόλαδο στα Τρίκαλα. (ΦΩΤΟΣ)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....