Post Top Ad

Τρίτη, Ιουνίου 21, 2022

ΣΟΚ στη Λάρισα: 51χρονη είχε να βγει από το σπίτι της από το δημοτικό σχολείο

Μια απίστευτη αλλά και τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε στην γειτονική πόλη της Λάρισας. Μια 51χρονη γυναίκα είχε να βγει από το σπίτι της από την ηλικία των 9 ετών.. Η 76χρονη μάνα της πέθανε στην είσοδο τους σπιτιού της, και οι πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» αναφέρουν ένα οικογενει­ακό εφιαλτικό «μυστικό», αφού η 51χρονη κό­ρη της άτυχης συνταξιούχου, όπως αναφέρθηκε στις Αρχές, δεν είχε βγει από το διαμέρισμά της από τότε που ήταν 9 ετών, μαθήτρια δηλαδή της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.
Με εισαγγελική εντολή, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλή­θηκε και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης. Η κοινωνική διερεύνηση ωστόσο της υπόθεσης κρίθηκε επιβε­βλημένη από την Εισαγγελία Λάρισας προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....