Post Top Ad

Δευτέρα, Αυγούστου 28, 2023

Συλλήψεις για ναρκωτικά στα Τρίκαλα - Από ακατέργαστη κάνναβη έως και δραστική ουσία «LSD»

Νομός Τρικάλων: 

Ημεδαπή, την 19-08-2023 το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., διότι κατελήφθη να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -0,8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Ημεδαπός, την 20-08-2023 το μεσημέρι σε περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., διότι κατελήφθη να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -1,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Ημεδαπός, προχθές (24-08-2023) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -3- χαρτιά εμποτισμένα με την δραστική ουσία «LSD», ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -2,2- γραμμαρίων και -1,5- ναρκωτικά δισκία,
ανήλικος ημεδαπός, προχθές (24-08-2023) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., διότι κατελήφθη να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -1,2- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. 
Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς του για παραμέληση της εποπτείας ανήλικου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....