Post Top Ad

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18, 2023

Σαν σήμερα 18 Σεπτεμβρίου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας

Ήταν 18 Σεπτεμβρίου του 2013, όταν ο Παύλος Φύσσας έπεσε νεκρός από τον Ρουπακιά με μαχαίρι στο Κερατσίνι. «Έκανα μια απλή ανθρωποκτονία.. και την έκαναν θέμα» είπε ο Ρουπακιάς για την στυγερή δολοφονία του Φύσσα στο Κερατσίνι.

Πήγα στις πέντε το απόγευμα στα γραφεία. Μου λέει ο Πατέλης γύρω στις 8 παρά το βράδυ να πάω να πάρω κάτι τρικάκια από το Περιστέρι γιατί θα μιλούσε την Πέμπτη ο Μιχαλολιάκος. Εμείς ξέραμε ότι θα μιλήσει ο Λαγός μέχρι εκείνη την ώρα. Εγώ πήγα κάπου στην πλατεία Μπουρναζίου. Έμεινα εκεί περίπου 1,5 ώρα γιατί δεν τα είχε έτοιμα. Έφυγα γύρω στις 22.30» είπε ο Ρουπακιάς.


«Φτάσαμε στο Κοράλλι την καφετέρια. Βλέπω τον Παύλο Φύσσα και καμία εικοσαριά άτομα. Είχε τελειώσει ο αγώνας και δεν ξέρω αν ήταν παρέα του όλοι αυτοί ή απλώς τελείωσε ο αγώνας. Ηταν όλοι σταματημένοι μπροστά από την καφετέρια. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», είπε ο Ρουπακιάς στο δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....