Post Top Ad

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2023

Θλίψη στο Μουζάκι - 27χρονος στρατιωτικός «έφυγε» από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη

Θλίψη επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην ελληνική αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη. Δυστυχώς, «έφυγε» από τη ζωή ο 27χρονος στρατιωτικός Γιώργος Βούλγαρης, υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, με καταγωγή από το Μουζάκι της Καρδίτσας.

Ο πατέρας του του 27χρονου μίλησε στο MEGA και είπε: «Ήταν στο τμήμα Αλεξιπτωτιστών. Στον στρατό έχει 8 χρόνια. Στη Λιβύη δεν ξέρω, πρέπει αν ήταν η πρώτη φορά, αλλού πήγε. Έφτασε Αίγυπτο, Ουκρανία, πήγε σε πολλά κράτη.

Χτες το μεσημέρι, μία η ώρα, μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί δεν έχουν τηλέφωνα. Μου έστειλε ένα μήνυμα “μπαμπά, φτάσαμε, καλά είμαστε”. Από εκεί και πέρα καμία επικοινωνία. 27 χρονών ήταν παντρεμένος. Τι άλλο να σας πω; Γιατί έχασα το παιδί μου; Δεν υπάρχει άλλο κάτι…».


Να σημειωθεί, πως έχασαν τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα, η Γλυκερία Μεμεκίδου και Ευαγγελία Ανδρεαδάκη, αλλά και τα παιδιά του Προέδρου της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης, Κανάκη Μανδαλιού, τον Φίλιππο και την Άντζελα

Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....