Post Top Ad

Τετάρτη, Νοεμβρίου 01, 2023

100 έως 3.000 ευρώ θα λαμβάνουν όσοι καταγγέλλουν περιπτώσεις φοροδιαφυγής

Όσοι καταγγέλλουν περιπτώσεις φοροδιαφυγής και μαϊμού αποδείξεις μέσω της εφαρμογής e-appodix θα πάρουν χρηματικό μπόνους από 100 έως 3.000 ευρώ. Βέβαια, η καταγγελία πρέπει να γίνει επώνυμα, αλλά να αποδειχθεί ότι είναι και βάσιμη, να προκύψει... δηλαδή αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη και φοροδιαφυγή.
Θα μπορούσε κάποια άτομα να ζουν από τις καταγγελίες, δηλαδή να εξασφαλίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρηματικό ποσό από το κράτος... με βάσιμες καταγγελίες φοροδιαφυγής. Το μπόνους προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης κατά την παρουσίαση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας καταγγελιών της ΑΑΔΕ.
Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, κ. Γιώργο Πιτσιλή, μίλησε στο MEGA για την εφαρμογή «appodixi» και είπε: «Η εφαρμογή ‘appodixi’ αναβαθμίζεται μέσω της δυνατότητας βράβευσης σε όποιον καταγγείλει και μας στείλει κάποια απόδειξη, και αυτό είναι η αφετηρία για να βρούμε εμείς παραποιημένο φορολογικό μηχανισμό. Αν εσείς δείτε 100 ευρώ στο χαρτί αλλά από το σκανάρισμα δείτε 10, πάει να πει ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα».

«Το μπόνους θα είναι όχι λιγότερο από 100 ευρώ και όχι περισσότερο από 3.000. Θα είναι αφορολόγητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....