Post Top Ad

Παρασκευή, Νοεμβρίου 10, 2023

Τι είπε Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τα Τέμπη - Ζήτησα συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων

«Η δήλωση όπως σχολιάστηκε ήταν ‘Άδωνις Γεωργιάδης: Οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται για τα Τέμπη’. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν έχω πει ποτέ και ούτε θα μπορούσα να το πω. Η ερώτηση ήταν ‘πρέπει, πιστεύετε να γίνει εξεταστική ή προκαταρκτική’ και απαντάω ότι το αν θα γίνει εξεταστική ή προκαταρκτική δεν είναι αυτό που κυρίως αφορά τους Έλληνες. Όχι ότι δεν αφορά τους Έλληνες το δυστύχημα των Τεμπών αλλά δεν αφορά τους Έλληνες οι διαφωνίες των κομμάτων επί της διαδικασίας» είπε ο κ Γεωργιάδης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Εγώ ξέρω το τι είπα και για το τι πράγμα έχω ζητήσει συγγνώμη. Ζήτησα συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων που η δήλωσή μου όπως εκφράστηκε άφηνε τη δυνατότητα στους πολιτικούς μου αντιπάλους να κάνουν αυτήν τη διαστρέβλωση. Αντιθέτως, ο δημοσιογράφος που μου έκανε την ερώτηση και που έλαβε από εμένα την απάντηση, ο ίδιος βγήκε και είπε ότι ‘ο κ. Γεωργιάδης δεν είπε αυτό που λέτε’. Δε ζήτησα συγγνώμη για τη δήλωση per se» τόνισε Άδωνις Γεωργιάδης στο MEGA. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....