Post Top Ad

28 Μαΐου 2024

Πως γνωρίστηκαν ο Κασσελάκης με τον Ταίλερ - «Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον».

Σε συνέντευξη στον κ. Γιώργο Λιάγκα έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανος Κασσελάκης.
Ο κ. Κασελάκης μίλησε για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ και τον τρόπο που γνωρίστηκαν.
«Ουδέποτε σκέφτηκα αν πρέπει ή όχι να μιλήσω για τον Τάιλερ. Δεν πρόκειται να κρύψω τον άνθρωπο που αγαπώ και που είμαι υπερήφανος. Θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολο εκλογικά ή πολιτικά αν το έκρυβα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου. Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιος έπρεπε να κρυφτεί για να πετύχει έναν σκοπό. Έχει έρθει κόσμος που μου έχει πει να μη δείχνω τόσο πολύ τον Τάιλερ δίπλα μου. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν θα αλλάξω το ποιος είμαι. Τέλος.
Είμαστε μία μονάδα εγώ και ο Τάιλερ, δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον.
Υπάρχει το για πάντα. Ο κόσμος πρέπει να παντρεύεται το άτομο χωρίς το οποίο δε μπορεί να φανταστεί τη ζωή του. Το να παντρεύεσαι επειδή τσεκάρετε κουτάκια για εμένα δεν είναι το ιδανικό σενάριο. Ερωτεύτηκα στον Τάιλερ την καρδιά του. Είναι παιδί διαμάντι και νομίζω ότι το βλέπει αυτό σιγά σιγά η χώρα. Δεν έπρεπε να κρύψω τον Τάιλερ, ξεκολλήστε εσείς.
Γνωριστήκαμε στην Αμερική, ήρθε στις Σπέτσες ως φίλος και εδώ συνάψαμε τη σχέση μας. Ερωτευτήκαμε εδώ, μετά από δύο μήνες γίναμε ζευγάρι. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....