Post Top Ad

17 Αυγούστου 2024

Θλίψη στην Κρήτη - Νεαρά αγόρια έχασαν τη ζωή σε τροχαίο

 Ανείπωτος είναι ο θρήνος στην Κρήτη για τα τρία νεαρά αγόρια, ηλικίας 16, 19, και 20 ετών, που έχασαν τη ζωή τους στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) το πρωί του Σαββάτου 17/08.

Η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Νίκος, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 22χρονη κοπέλα που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η νεαρή κοπέλα ήταν η τέταρτη επιβάτης του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο φρικτό τροχαίο.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά, όταν το ΙΧ των νέων παιδιών συγκρούστηκε με το μαύρο βαν, που μετέφερε τουρίστες.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν το Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος νεαρός, προσπάθησε σύμφωνα με μαρτυρίες να πραγματοποιήσει προσπέραση.

Οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο και μετά από πρόσκρουση στο ρείθρο της οδικής αρτηρίας, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το τουριστικό VAN στο οποίο επέβαιναν οι τουρίστες.

Πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κάνουν λόγο για μη χρήση των ζωνών ασφαλείας, με αποτέλεσμα ο ένας νεαρός να βρεθεί εκτός οχήματος. Τα δύο αγόρια έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ο τρίτος νεαρός, παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε στο νοσοκομείο Χανίων στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.
Οι νεαροί, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια.

Στο βαν επέβαιναν 21 άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός των επιβατών.

00:00
00:01

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και η Τροχαία ΒΟΑΚ, η οποία διερευνά τα αίτια της τραγωδίας.

ΠΗΓΗ: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....