Post Top Ad

1 Σεπτεμβρίου 2024

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας (Σ.Ε.Α. Μαλακάσας – Σείριος) λόγω διεξαγωγής αναγνωριστικών διαδρομών της Υπερειδικής Διαδρομής «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024» την Δευτέρα 2-9-2024

Στο πλαίσιο διεξαγωγής αναγνωριστικών διαδρομών της Υπερειδικής Διαδρομής, τη Δευτέρα 2-9-2024, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ύψος της χ/θ 47,875 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας (Σ.Ε.Α. Μαλακάσας – Σείριος), περιοχής Δήμου Ωρωπού, ως ακολούθως:

  • Του κλάδου εξόδου προς το Σ.Ε.Α. Σείριος, του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, καθώς και της λωρίδας επιβράδυνσης προ της εισόδου στο Σ.Ε.Α. Σείριος, κατά τις ώρες 06:00’ έως 20:30’.
  • Της υπόγειας διάβασης του Σ.Ε.Α. Σείριος (αναστροφή από Λαμία για Αθήνα), κατά τις ώρες 10:30’ έως 14:30’ και 16:30’ έως 20:00’.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της ανωτέρω περιοχής κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....