Post Top Ad

1 Σεπτεμβρίου 2024

Περιστέρι - Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών


1. Συνελήφθη, βραδινές ώρες χτες (31-8-2024) στην περιοχή της Ακρόπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 39χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αστυνομεύουν την περιοχή έκριναν ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαινε ο 39χρονος και το κάλεσαν σε έλεγχο.

Μετά από έλεγχο εντός του οχήματος, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:-55- γραμμ. κοκαΐνης και
το χρηματικό ποσό των -1.900- ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

2. Επιπλέον, βραδινές ώρες χθες (31-8-2024) στην περιοχή του Περιστερίου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αστυνομεύουν την περιοχή έκριναν ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαινε ο 29χρονος και το κάλεσαν σε έλεγχο.

Μετά από έλεγχο εντός του οχήματος, βρέθηκε και κατασχέθηκε αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα και μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

3. Τέλος, βραδινές ώρες χθες (31-8-2024) στην περιοχή της Καλλιθέας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 29χρονος ημεδαπός και 21χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενοι -κατά περίπτωση- για κλοπή κατά συναυτουργία και απείθεια.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αστυνομεύουν την περιοχή έκριναν ύποπτη μοτοσυκλέτα με -2- επιβαίνοντες και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Οι -2- κατηγορούμενοι στη θέα των αστυνομικών επιχείρησαν να διαφύγουν παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες, κινούμενοι με μεγάλη ταχύτητα στην περιοχή της Καλλιθέας.

Κατά τη διαδρομή τους απέρριψαν σακούλα με διαρρηκτικά εργαλεία, ακινητοποίησαν τη μοτοσυκλέτα και επιχείρησαν να διαφύγουν όμως οι αστυνομικοί μετά από αναζητήσεις, τους εντόπισαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι η μοτοσυκλέτα είχε αφαιρεθεί λίγο νωρίτερα από την περιοχή της Καλλιθέας.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....