Post Top Ad

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2024

Αττική - Συλλήψεις από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ


Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 20-9-2024 στην περιοχή της Ομόνοιας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 20χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία.

Ειδικότερα, ο 20χρονος βραδινές ώρες της 20-9-2024 στην περιοχή Ομόνοιας αφαίρεσε με τη χρήση σωματικής βίας χρυσή αλυσίδα από ημεδαπό.

Κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τον 20χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.Επίσης, συνελήφθη βραδινές ώρες της 20-9-2024 στο Ίλιον, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 56χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, ο 56χρονος βραδινές ώρες της 20-9-2024 στην περιοχή του Ίλιον προσέγγισε -2- ανήλικες και θώπευσε την μία εξ’ αυτών.

Κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον 56χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To trikalazoom.gr δίνει την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφράζονται ελεύθερα αλλά δεν υιοθετεί τα σχόλια κανενός.
Το περιεχόμενο διατίθεται ελεύθερα χωρίς περιορισμούς υπό τον όρο της παραπομπής στην αρχική του πηγή.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια....